×

Autor

Autor

Albert Kona

Albert Kona është Pastori i Kishës së Reformuar Durrës. Ai u lind në Tiranë në Maj të 1971, u rrit në Durrës, ku mbaroi shkollën e mesme tek “Naim Frashëri.” Perëndia, nga hiri, e shpëtoi në Shkurt të vitit 1992. Ai shërbeu në disa kisha në ungjillizim, dishepullizim dhe kishë-mbjellje. Gjatë viteve 2001-2005 ai kreu studimet teologjike në “Greenville Presbyterian Theological Seminary.” Në 2007 ai u shugurua si Pastor për kishë-mbjellje nga Kisha Presbiteriane në Amerikë, dhe u kthye në Shqipëri për të vazhduar në thirrjen që ka nga Perëndia, predikimi i ungjillit dhe shtrirja e Kishave në Shqipëri.

Burime nga Albert Kona

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet