×

Autor

Autor

Andi Dina

Andi Dina është ndjekës i Jezusit që prej vitit 2002. Ai ka përfunduar studimet e larta në degën Administrim Biznes pranë Universitetit të Tiranës. Andi ka shërbyer në shërbesën e burgjeve dhe në Vëllazërinë Ungjillore. Më pas është përfshirë në fushën e shërbesës së fëmijëve dhe të rinjve ku vazhdon të kontribuojë. Nga viti 2016-2018 ka kryer nje trajnim intensiv per kishëmbjelljen nga organizata Acts29. Aktualisht shërben si drejtues i “Qendra IGNIS” dhe bashkëdrejtues i bashkësisë së reformuar “Kisha Dritë Tiranë” pjesë e rrjetit Acts29 Europë. Ai është i martuar me Vilmën dhe ata kanë katër djem.

Burime nga Andi Dina

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet