×

Autor

Autor

Armida Elezi

Armida Elezi është besimtare e Kishës Kristiane Kukës që prej vitit 2005. Ajo ka përfunduar studimet e larta në Informatikë pranë Universitetit të Tiranës. Ajo është e martuar me Olsin dhe ata kanë një djalë.

Burime nga Armida Elezi

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet