×

Autor

Autor

Asim Hamza

Asim Hamza është besimtar i krishterë dhe anëtar i Kishës Ungjillore Ersekë që nga viti 1995. Ai ka përfunduar studimet biblike në Institutin Biblik Shqiptar në vitin 2001. Ka shërbyer për më tepër se 20 vjet në qendrën e krishterë Udhëkryq në Ersekë përmes kampeve të krishtera, konferencave dhe Shkollës Biblike Ndërkombëtare Udhëkryq. Asimi është i martuar me Betildën dhe ata kanë dy vajza.

Burime nga Asim Hamza

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet