×

Autor

Autor

D. Blair Smith

D. Blair Smith është profesor i asociuar i teologjisë sistematike në Reformed Theological Seminary, në Charlotte. Ai u diplomua në master për teologji në shkollën Harvard Divinity School dhe në doktoraturë për teologjinë historike (kisha e hershme) në Durham University, dhe është pastor në Kishën Presbiteriane në Amerikë. Është martuar me Lisa dhe kanë katër fëmijë.

Burime nga D. Blair Smith

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet