×

Autor

Autor

Gani Smolica

Gani Smolica është pastor i kishës “Rruga e Paqes”, Pejë. Nga viti 1993 deri ne vitin 2000, Ganiu ka punuar ne Shqipëri si mbjellës kishash. Në kohën e tij, Zoti ka nisur kishat “Rruga e Paqes” në Lushnje, Fier, Patos dhe Tiranë, ku Ganiu ka qenë pastor për më shumë se 7 vjet. Ganiu është i martuar me Adilen dhe ata kanë katër fëmijë, dy mbesa e dy nipa.

Burime nga Gani Smolica

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet