×

Autor

Autor

Gavin Ortlund

Gavin Ortlund (PhD, Fuller Theological Seminary) është bashkëshort, baba dhe shkrimtar. Ai shërben si pastori kryesor i Kishës së Parë Baptiste të Ojai, në Ojai, Kaliforni. Gagin shkruan rregullisht në blogun e tij Soliloquium. Ai është autor i Theological Retrieval for Evangelicals: Why We Need Our Past to Have a Future (Crossway, 2019) dhe Finding the Right Hills to Die on: The Case for Theological Triage (Crossway/TGC, 2020). Ju mund ta ndiqni atë në Twitter.

Burime nga Gavin Ortlund

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet