×

Autor

Autor

Ilir Stambolliu

Ilir Stambolliu pasi përqafoi ungjillin ndoqi studimet dhe u diplomua në Institutin Biblik Shqiptar në vitin 2005. Në atë kohë shërbeu në kishën lokale në Lushnje për disa vite. Ai u largua për në SHBA nga ku u rikthye për të shërbyer në një kishëmbjellje të re në Prishtinë ku shërbeu për dy vite. Aktualisht Iliri po studjon në programin Momentum ofruar nga organizata Unlocking The Bible dhe mezi pret të rikthehet në Shqipëri për të shërbyer së bashku me bashkëshorten e Tij Megan dhe fëmijët Isaia dhe Analia.

Burime nga Ilir Stambolliu

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet