×

Autor

Autor

John B. Carpenter

John B. Carpenter (PhD, Lutheran School of Theology at Chicago) u fokusua te puritanët e New England në studimet e doktoraturës së tij dhe ishte mësues në Singapor dhe misionar në Etiopi. Ai është pastori themelues i Kishës Baptiste të Reformuar të Besëlidhjes në zonën e Danville, Virxhinia.

Burime nga John B. Carpenter

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet