×

Autor

Autor

Kujtim Rushiti

Kujtim Rushiti kreu studimet e larta ne nivel bachelor dhe master pranë Moody Bible Institute në Chicago Illinois në Shtetet e Bashkuara. Aktualisht Kujtimi shërben si drejtues pranë Kishës Ungjillore Durrës. Gjithashtu ai është drejtori ekzekutiv i American Language School. Kujtimi së bashku me bashkëshorten e tij Lauren kanë katër fëmijë.

Burime nga Kujtim Rushiti

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet