×

Autor

Autor

Linea Simeon

Linea Simeon ka besuar dhe shërbyer në Kishën Ungjillore të Korçës. Ajo ka kryer studimet e larta në universitetin Fan. S. Noli, në degën gjuhë-letërsi në Korçë. Linea zotëron një master profesional dega Redaktori, në universitetin e Tiranës. Ajo është e martuar me Taulantin dhe kanë një vajzë.

Burime nga Linea Simeon

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet