×

Autor

Autor

Paul Tripp

Paul Tripp është pastor, autor dhe folës ndërkombëtar nëpër konferenca. Ai është presidenti i Paul Tripp Ministries dhe punon për ta lidhur fuqinë transformuese të Jezu Krishtit me jetën e përditshme.

Burime nga Paul Tripp

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet