×

Autor

Autor

Sergej Meçe

Sergej Meçe shërben në Kishën Ungjillore Pogradec si drejtues i të rinjve dhe i shërbesës së mëshirës. Ai punon si përkthyes dhe redaktor në shtëpinë botuese “Shigjeta”. Ai ka grumbulluar eksperiencë të mirë duke përkthyer librat “Arsyeja për Perëndinë” dhe “Perëndia plëngprishës” nga T. Keller dhe “Letrat e hirziut” nga C. S. Lewis. Ai zotëron një diplomë bachelor në biznes dhe ekonomi.

Burime nga Sergej Meçe

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet