×

Autor

Autor

Vilma Dina

Vilma Dina ka përfunduar studimet e larta në gjuhën gjermane me titullin Përkthyes & Interpret i gjuhës gjermane në Universitetin e Tiranës në vitin 2005. Gjithashtu ajo ka mbrojtur gjuhën angleze në të njëjtin universitet. Vilma punon për Qendrën “IGNIS” prej tre vitesh dhe kontribuon vullnetarisht në ekipin e punës së KSHU-së. Vilma është e martuar me Andin dhe ata kanë katër djem.

Burime nga Vilma Dina

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet