×

Autor

Autor

Vince Oliveri

Vince Oliveri, është një kandidat doktorature në “University of Aberdeen”, kishëmbjellës rezident në Bonhoeffer Haus pranë kishës baptiste “Cave Spring” dhe mësues i teologjisë në “Faith Christian School”. Ai jeton në Roanoke, Virginia, me gruan e tij, Kara; vajzën e tij, Zoe; dhe djalin e tij, Theo. I pëlqen të lexojë teologji historike dhe letërsi klasike.

Burime nga Vince Oliveri

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet