×

Autor

Autor

Adam Ramsey

Adam Ramsey udhëheq kishën Liberti në Gold Coast (Bregun e Artë) dhe shërben gjithashtu si drejtori i rrjetit për Acts 29 Australia/New Zealand. Adam e do vërtet Jezusin; ai po krijon kujtime me gruan e tij Kristina dhe pesë fëmijët e tyre; predikon ungjillin dhe pajis kishëmbjellës. Ju mund ta ndiqni atë në Twitter.

Burime nga Adam Ramsey

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet