×

Si mund ta di nëse jam lakmitar?

Te 1 Korintasve 6:10, Pali liston njerëzit që nuk do ta trashëgojnë Mbretërinë e Perëndisë dhe ai përfshin edhe ‘lakmitarët’. Mesa duket, lakmia nuk është sinonimi i pasurisë, pasi ka të varfër lakmitarë dhe njerëz të pasur bujarë. Është e vështirë...

More Resources

Sort By:
LOAD MORE
Loading