×

Autor

Autor

Aimee Joseph

Aimee Joseph, punon përkrah bashkëshortit të saj, G’Joe, i cili drejton Campus Outreach San Diego. Atyre iu pëlqen të shohin studentët e humbur të bëhen udhëheqës, përmes Krishtit, në kishë, për botën. Prindërimi i tre djemve të vegjël e mban të zënë me punë; të shkruajturit në blogun e saj dhe studimi i Fjalës i ruajnë mendjen. Ajo ka një pasion për t’i parë gratë të trajnohen që ta duan Perëndinë dhe Fjalën e Tij.

Burime nga Aimee Joseph

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet