×

Autor

Autor

Akos Balogh

Akos Balogh është Drejtor i Përgjithshëm i TGCA. Është i martuar me Sarën dhe kanë tre fëmijë. Akos lindi në Budapest dhe u bekua që pati mundësinë të vinte në Australi si refugjat në vitin 1981. Ai erdhi në besim gjatë përfundimit të shkollës së mesme përmes ndikimit të miqve, familjes dhe Shkrimeve që studionin në shkollë. Vazhdoi studimet në degën e Inxhinierisë Hapësinore në universitetin UNSW, përpara se të punonte në RAAF për pesë vjet. Pasi mbaroi studimet për teologji në universitetin teologjik Moore Theological college, ai pati kënaqësinë të shërbente së bashku me AFES për gjashtë vite në Universitetin Jugor Cross në Lismore. Ai poston vazhdimisht materiale në blogun e tij akosbalogh.com. Mund ta gjeni edhe në Twitter në adresën @akosbaloghcom.

Burime nga Akos Balogh

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet