×

Autor

Autor

Amy Gannett

Amy Gannett është shkrimtare dhe mësuese e Biblës. Ajo është e apasionuar për t’i nxitur dhe pajisur gratë dhe vajzat për studimin dhe mësimin e Biblës. Amy ka themeluar Tiny Theologians, (Teologët e vegjël), që ofron mjete dishepullizimi për fëmijë. Amy dhe i shoqi, Austin, janë kishëmbjellës në Karolinën e Veriut. Më shumë për të mund të lexoni në blogun e saj, si dhe ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Amy Gannett

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet