×

Autor

Autor

Andrew Le Peau

Andrew Le Peau është shkrimtar dhe redaktor që jeton në zonën e Çikagos. Ai ishte bashkëbotues për editorialin në InterVarsity Press, ku punoi për më shumë se 40 vjet. Ai është bashkëautor i disa udhëzuesve për studimin e Biblës, përfshirë Jakobin dhe Efesianët në serinë e studimit të Biblës LifeGuide, dhe autor i Heart. Soul. Mind. Strength. dhe Mark Through Old Testament Eyes.

Burime nga Andrew Le Peau

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet