×

Autor

Autor

Cameron Cole

Cameron Cole është udhëheqës i fëmijëve, të rinjve dhe familjeve në Cathedral Church of the Advent, në Birmingham, Alabama dhe drejtor i Rooted: Advancing Grace-Driven Youth Ministry. Ai është autor i librave Therefore I Have Hope: 12 Truths That Comfort, Sustain dhe Redeem in Tragedy (Crossway), si dhe bashkëredaktor i librit Gospel-Centered Youth Ministry: A Practical Guide (Crossway).

Burime nga Cameron Cole

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet