×

Autor

Autor

Colin Smith

Colin Smith (MFil, Shkolla e Teologjisë Londër) është pastori kryesor i The Orchard Evangelical Free Church, një kishë me shumë qendra në rrethinat veriperëndimore të Çikagos. Shërbesa e tij përfshin programin e tij radiofonik “Unlocking the Bible”. Ai është i përkushtuar ndaj mentorimit të brezit të ri të pastorëve, misionarëve dhe kishëmbjellësve përmes The Orchard Network. Colin dhe gruaja e tij Karen, kanë dy djem të martuar me gratë e tyre dhe pesë mbesa.

Burime nga Colin Smith

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet