×

Autor

Autor

Collin Hansen

Collin Hansen shërben si zv. President për përmbajtje dhe redaktor kryesori The Gospel Coalition. Ai prezanton podkastin Gospelbound dhe ka shkruar e ka kontribuar në shumë libra, së fundi Rizbulo Kishën : Pse është thelbësor trupi i Krishtit dhe Gospelbound: Living with Resolute Hope in an Anxious Age dhe . Ai ka fituar Master në Teologji (MDiv) në shkollën Trinity Evangelical Divinity School dhe një diplomë të nivelit të parë universitar në gazetari dhe histori në universitetin Northwestern University. Midis librash të tjerë, ai ka redaktuar: Our Secular Age: Ten Years of Reading and Applying Charles Taylor dhe The New City Catechism Devotional. Ai dhe gruaja e tij janë pjesë e kishës Redeemer Community Church në Birmingham, Alabama dhe shërben në bordin këshillues të shkollës Beeson Divinity School.

Burime nga Collin Hansen

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet