×

Autor

Autor

Dan DeWitt

Dan DeWitt (PhD, Southern Baptist Theological Seminary) është professor i teologjisë së zbatuar dhe i apologjetikës dhe drejtor i Qendrës për apologjetikën biblike dhe krishterimin publikUniversitetin e Cedarville. Ai është autor i Jezusi ose asgjë (Jesus or Nothing, Crossway, 2014), Krishti ose Kaos (Christ or Chaos, Crossway, 2016), Jeta në shkretëtirë: Të luftosh për besimin në botën mëkatare (Life in the Wild: Fighting for the Faith in a Fallen World, The Good Book Company, 2018) dhe Miku që fal (The Friend Who Forgives, The Good Book company, 2018). Ai shkruan rregullisht në blogun e tij dhe mund ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Dan DeWitt

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet