×

Autor

Autor

Dan Steel

Dan Steel shërben si pastori kryesor i kishës “Magdalen Road Church” në Oksford të Anglisë. Para se të kthehej në qytetin e tij të lindjes, Oksford, ai ndihmoi në mbjelljen e kishës “Grace Church Stirchley” në qytetin e Birmingham-it. Dan dhe gruaja e tij, Zoe, kanë katër fëmijë. Ju mund ta ndiqni atë në rrjetet e tij sociale.

Burime nga Dan Steel

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet