×

Autor

Autor

Dane C. Ortlund

Dane C. Ortlund (PhD, Kolegji Wheaton) është drejtuesi kryesor i botimeve tek Crossway. Ai është gjithashtu redaktor i serive “Të Njohim Biblën” dhe i serive të “Studime të Shkurtra në Teologjinë Biblike” dhe autor i disa librave si “Gentle and Lowly” dhe “Edwards on the Christian Life”. Ai është gjithashtu drejtues në kishën Presbiteriane në Naperville, Illinois. Dane jeton me bashkëshorten, Stacey dhe pesë fëmijët e tyre në Wheaton, Illinois.

Burime nga Dane C. Ortlund

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet