×

Autor

Autor

Darren Carlson

Darren Carlson është themeluesi dhe presidenti i organizatës Training Leaders International. Ai është diplomuar në Shkollën Akademike Trinity Evangelical Divinity, ku dhe ka mbaruar një Master të Hyjnisë dhe një tjetër të Teologjisë në Besëlidhjen e Re, dhe ka një doktoraturë nga Shkolla e Teologjisë në Londër (London School of Theology).

Burime nga Darren Carlson

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet