×

Autor

Autor

Darryl Dash

Darryl Dash është autor i How to Grow: Applying the Gospel to ALL of Life. Ai shërben si pastor në Kishën Liberty Grace në Toronto. Ai ka fituar gradën Doktor i Shërbesës nga Seminari Teologjik Gordon-Conwell, dhe ka më shumë se 25 vite përvojë në shërbesë. Darryl është i martuar me Charlene dhe kanë dy fëmijë të rritur, Christy dhe Josiah. Ju mund ta ndiqni Darryl në faqen e tij në internet DashHouse.com.

Burime nga Darryl Dash

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet