×

Autor

Autor

Dave Harvey

Dave Harvey (DMin, Westminster Theological Seminary) është president i Great Commission Collective, një shërbesë kishëmbjellëse në Amerikën e Veriut e më gjerë. Dave ishte pastor për 34 vite me radhë dhe udhëtoi nëpër dominacione dhe rrjete të ndryshme si folës në konferenca. Ai është autor i librave When Sinners Say “I Do” (Shepherd Press, 2007), Am I Called? (Crossway, 2012) dhe I Still Do: Growing Closer and Stronger Through Life’s Defining Moments (Baker, 2020). Dave dhe gruaja e tij, Kimm, jetojnë në jugperëndim të Florida. Ai shkruan shpesh në faqen Rev Dave Harvey, ju mund ta ndiqni në Twitter.

Burime nga Dave Harvey

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet