×

Autor

Autor

David Robertson

David Robertson është pastori i kishës St. Peter’s Free Church në Dundee, Skoci. Ai është gjithashtu redaktor i Record (revista e Free Church) dhe themelues i Solas Centre for Public Christianity. Ai është autor, shkrimtar, transmetues dhe bloger (Wee Flea). David është i martuar me Annabel dhe ka tre fëmijë si dhe tre nipër e mbesa.

Burime nga David Robertson

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet