×

Autor

Autor

David VanDrunen

David VanDrunen (JD, Northwestern University School of Law; PhD, Loyola University Chicago) është profesor i teologjisë sistematike në Seminarin Uestminster Kaliforni. Ai është autor i Living in God’s Two Kingdoms: A Biblical Vision for Christianity and Culture (Crossway) dhe Natural Law and the Two Kingdoms: A Study in the Development of Reformed Social Thought (Eerdmans).

Burime nga David VanDrunen

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet