×

Autor

Autor

Don Carson

Don Carson është profesor nderi i Testamentit të Ri në Trinity Evangelical Divinity School në Deerfield, Illinois. Ai është gjithashtu themelues dhe teolog në shumë fusha për TGC-në. Ai ka bërë dhe redaktuar shumë libra. Ai dhe gruaja e tij, Joy, kanë dy fëmijë.

Burime nga Don Carson

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet