×

Autor

Autor

Elijah Elkins

Elijah Elkins, është një nismëtar dhe ndërmjetës që e do thellësisht Jezusin dhe njerëzit. Ai ka themeluar dhe bashkë-themeluar shumë biznese në Shtetet e Bashkuara dhe në Mbretërinë e Bashkuar, dhe tani ndihmon në drejtimin e rekrutimeve botërore të CloudFactory. Ai ka një diplomë në udhëheqësi dhe studime ndërkulturore nga Univeristeti Ueslian i Indianas. Me origjinë nga Shtetet e Bashkuara, Elijah tani jeton me bashkëshorten e tij, Tana, në një fshat të vogël jashtë Londrës. Mund të lidheni më të nëpërmjet LinkedIn.

Burime nga Elijah Elkins

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet