×

Autor

Autor

Elisabeth Elliot

Elisabeth Elliot ishte autore dhe folëse e krishterë. Bashkëshorti i saj i parë, Xhim Eliot, u vra në vitin 1956, ndërsa po përpiqej të krijonte kontakte misionare me Auca-t të Ekuadorit lindor.

Burime nga Elisabeth Elliot

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet