×

Autor

Autor

Garrett Kell

Garrett Kell (ThM, Dallas Theological Seminary) është pastori kryesor i Del Ray Baptist Church në Alexandria, Virginia, dhe anëtar i këshillit të The Gospel Coalition. Ai dhe gruaja e tij, Carrie, kanë pesë fëmijë. Ju mund ta ndiqni në llogarinë e tij në Twitter @pastorjgkell

Burime nga Garrett Kell

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet