×

Autor

Autor

Harriet Connor

Harriet Connor është autore e librit Big Picture Parents: Ancient Wisdom for Modern Life [Prindër me Tablo të Madhe: Urtësia e Lashtë për Jetën Moderne] (Wipf and Stock, 2017). Ajo jeton afër Sidneit në Australi, me bashkëshortin e saj, një predikues anglikan dhe me tre djemtë e tyre. Ajo ka mbaruar studimet për linguistikë dhe teologji (Kolegji Biblik dhe Misionar i Sidneit). Ju mund t’i gjeni të gjitha artikujt e Harriet në adresën www.harrietconnor.com.

Burime nga Harriet Connor

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet