×

Autor

Autor

J. D. Greear

J.D. Greear është pastor kryesor i Kishës Summit Church në Raleigh-Durham, Karolina e Veriut. Ai është autori i librit Gospel (B&H, 2011), Stop Asking Jesus Into your Heart (B&H, 2013), dhe Jesus, Continued (Zondervan, 2014).

Burime nga J. D. Greear

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet