×

Autor

Autor

James M. Hamilton Jr.

(PhD, Seminari Teologjik Baptist Jugor) është një profesor i teologjisë biblike në Seminari Teologjik Baptist Jugor dhe pastor kryesor i kishës Kenwood Baptist Church në Louisville, Kentucky. Ai ka shkruar libra të shumtë, duke përfshirë “God’s Glory in Salvation through Judgment: A Biblical Theology” dhe “What Is Biblical Theology? A Guide to the Bible’s Story, Symbolism, and Patterns.” Kohët e fundit, ai përfundoi së shkruari një komentar mbi librin e Psalmeve dhe momentalisht është duke shkruar një libër për tiplogjinë.

Burime nga James M. Hamilton Jr.

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet