×

Autor

Autor

Jani Ortlund

Jani Ortlund (@RenewalM) është bashkëshortja e Ray Ortlund. Ajo shërben si zëvendëspresidente e Renewal Ministries, dhe mund ta dëgjoni në podkast te He Restores My Soul. Ajo është autorja e librit Help! I Am Married to My Pastor: Encouragment to Ministry Wives and Those Who Love Them.

Burime nga Jani Ortlund

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet