×

Autor

Autor

Jason K. Allen

Jason K. Allen shërben si president i Midwestern Baptist Theological Seminary në Kansas City, Missouri. Artikujt dhe shkrimet e tij gjenden në blogun jasonkallen.com. Jason dhe e shoqja, Karen, janë prindër të pesë fëmijëve.

Burime nga Jason K. Allen

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet