×

Autor

Autor

Jeff Robinson

Jeff Robinson (doktor i filozofisë, The Southern Baptist Theological Seminary) është drejtor i lajmeve dhe informacionit në Southern Seminary. Ai ishte redaktor përgjegjës i Koalicionit të Ungjillit në SHBA për gjashtë vjet. I lindur në Blairsville, Georgia, ai është edhe pastor i Christ Fellowship Baptist Church në Louisville, Kentucky dhe shërben gjithashtu si asistent profesor i historisë së kishës në Southern Seminary. Para se të hynte në shërbesë, ai kaloi më shumë se 20 vjet si gazetar në Georgia, North Carolina dhe Kentucky. Ai është bashkautor dhe bashkëredaktor i gjashtë librave, përfshirë librat To the Ends of the Earth: Calvin’s Mission Vision and Legacy dhe 15 Things Seminary Couldn’t Teach Me (Crossway, 2018) dhe është autor i librit Taming the Tongue: How the Gospel Transforms Our Talk (TGC, së shpejti). Jeff dhe gruaja e tij, Lisa, kanë katër fëmijë.

Burime nga Jeff Robinson

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet