×

Autor

Autor

John Piper

John Piper është themeluesi dhe mësuesi i desiringGod.org, president i Bethlehem College & Seminary, pastor nderi i Bethlehem Baptist Church, dhe anëtari Këshillit të The Gospel Coalition. Ai është autor i shumë librave ku përfshihen edhe titujt e botuar në gjuhën shqipe PESË PIKA – Drejt një Përjetimi më të thellë të Hirit të Perëndisë, Mos e shko dëm jetën, Virusi Korona dhe Krishti si dhe libri më i ri Lajm i mirë, gëzim i madh. Ai dhe gruaja e tij, Noela, kanë pesë fëmijë.

Burime nga John Piper

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet