×

Autor

Autor

Jon Aragon

Jon Aragon shërben në skuadrën e predikimit dhe mësimdhënies në bashkësinë e Living Faith Bible Fellowship. Biri krenar i emigrantëve kolumbian, i cili ka në zemër bukurinë unike dhe sfidat e emigrantëve dhe njerëzve afro-latinë. Ai është themeluesi i Jon Doulos dhe drejtori krijues e bashkëthemeluesi i Native Supply. Jon jeton në Tampa, Florida me gruan e tij, Quina dhe vajzën e tyre. Mund ta ndiqni në Twitter dhe Instagram.

Burime nga Jon Aragon

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet