×

Autor

Autor

Jonathan Gilmore

Jonathan (J. D.) Gilmore, udhëheq Impatto (Acts 29 në Itali) dhe është udhëheqësi rajonal i Acts 29 për Evropën juglindore. J.D. ka lindur nga një çift misionarësh britanikë dhe është rritur në Itali. Ai jeton në Palermo, Itali, me bashkëshorten e tij Annette. Ai ka mbjellë LifeHope Church dhe gjithashu është i përfshirë me disa inicitiva të TGC në zhvillim e sipër, përreth Evropës.

Burime nga Jonathan Gilmore

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet