×

Autor

Autor

Joni Eareckson Tada

Joni Eareckson Tada është autore, folëse dhe avokate ndërkombëtare për njerëzit me aftësi të kufizuara. Një aksident zhytjeje në vitin 1967 e la Jonin tetraplegjike. Pas vitesh rehabilitimi, ajo fitoi aftësi të reja dhe një vendosmëri të re për t’i ndihmuar të tjerët. Shërbesa e saj, Joni and Friends [Joni dhe Miqtë], siguron programe për familjet me nevoja të veçanta si dhe trajnime për kishat në mbarë botën. Joni ka shkruar 45 libra ku përfshihen When God Weeps [Kur Perëndia Qan], Glorious Intruder [Ndërhyrësi i Lavdishëm] dhe A Place of Healing [Një vend për Shërim].

Burime nga Joni Eareckson Tada

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet