×

Autor

Autor

Keith Getty

Keith Getty dhe gruaja e tij, Kristyn, kanë qenë në ballë të lëvizjes moderne të himneve gjatë dekadës së fundit, duke kapërcyer hendekun midis tradicionales dhe asaj bashkëkohore.

Burime nga Keith Getty

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet