×

Autor

Autor

Kevin DeYoung

Kevin DeYoung (PhD, University of Leicester) është pastori kryesor i kishës Christ Covenant në Matthews, Karolina e Veriut, kryetar i bordit për “The Gospel Coalition” (“Koalicioni i Ungjillit”) dhe profesor asistent për teologjinë sistematike në Seminarin Teologjik të Reformuar (Charlotte). Ai është autor i shumë librave, ku përfshihet edhe Just Do Something. Kevin dhe bashkëshortja e tij, Tirsha, kanë tetë fëmijë: Ian, Jacob, Elizabeth, Paul, Mary, Benjamin, Tabitha, dhe Andrew.

Burime nga Kevin DeYoung

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet