×

Autor

Autor

Kevin Halloran

Kevin Halloran shërben me Leadership Resources, një organizatë që i pajis pastorët përreth botës në predikimin ekspozues dhe është anëtar i kishës së lirë ungjillore Orchard në Arlington Heights, Illinois, ku ai ndihmon në udhëheqjen e shërbesës në gjuhën spanjolle. Kevin shkruan çdo javë në blogun e tij KevinHalloran.net. Ju mund ta ndiqni atë në Twitter.

Burime nga Kevin Halloran

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet