×

Autor

Autor

Kyllum Lewis

Kyllum Lewis është pastor i kishës “Life Centre Church” në North Lakes, Brisbane dhe shërben gjithashtu si drejtor rajonal i Queensland për “Acts 29 Australia/New Zealand”. Kyllum është i martuar me Karly dhe kanë katër fëmijë. Ai ka pasion paraqitjen e bukurisë së ungjillit dhe mbjelljen e kishave të shëndetshme. Mund ta ndiqni në kyllumlewis.com.

Burime nga Kyllum Lewis

FILTERS
Filter Type
Lloji i përmbajtjes
Lloji i përmbajtjes
Artikull
Podcast
Blog
Book Review
Video
Course
Ese
Conference Media
Journal
Sermon
Date Range
Viti
Scripture
Scripture
Topic
Topic
Content Type: Article
RENDIT SIPAS
RENDIT:
MË I RIU
MË I VJETRI
TITULLI (A-Z)
TITULLI (Z-A)
RENDIT:
MË I RIU
SHFAQ MË SHUMË
Po ngarkohet